Vorst is voorbij: op naar het bos; OOK op 7 maart!

Zondag 7 maart organiseert U-Track haar 341ste trimloop in het Panbos bij Zeist. Deze loop staat geheel in het teken van sponsoring van de Rotterdam-Parijs Estafette Marathon.

PANBOS TRIMLOOP IN TEKEN VAN DE ROPARUN onder het motto: “Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Team 19 van het Diaconessen Ziekenhuis zal aanwezig zijn om u te informeren over het doel van deze loop. Wij van U-Track verlenen maar wat graag onze medewerking. Wij vragen u een kleine extra bijdrage en de organisatie verdubbelt dat bedrag. Dus neem je portemonnaie mee.

Aanvang van de trimloop is om 12.00 uur, Kleedruimte en toilet aanwezig. Het parcours is geheel verkeersvrij en gaat uitsluitend over bospaden. De te lopen afstanden zijn 1000 meter voor de kleinsten en voor de overigen zijn rondes van 3000 meter uitgezet en er kunnen maximaal 7 rondes gelopen worden. Voorinschrijving is niet nodig. Afbreken van het met linten uitgezette parcours begint omstreeks 14.00 uur. De jeugd tot 16 jaar ontvangt altijd een herinnering. Run2Day stelt prijzen ter beschikking voor een verloting op startnummer.

Voor inlichtingen www.u-track.nl of telefonisch Edward Tol 030-2610215

De pot voor de geldinzameling staat vanaf zaterdag 27 februari op tafel in het Panhuys
eventueel gireren kan ook, giro 2223200 tnv U-Track afd.. HLG. o.v.v. Roparun

Start panboscross
Scroll naar boven