Topvrijwilligers

Joris van Zoelen (lid), deed in 2020 veel voor de club toen hij zelf trainde bij de masters. Hij richtte het U-Track Top Talenten Team op voor jonge leden van U-Track. Leden, die goed presteren op nationaal niveau, mochten in het toptalenten team komen. Hij zorgde voor  sponsors en betrok partijen om dit team te faciliteren. Tevens richtte hij de Mastergroep, atleten  35+ jaar op met nu 35 actieve leden. 

Alex Chan (trainer), deed in 2018 veel voor de club toen hij zijn knie-band scheurde. Hij doet veel voor de club, zoals 4 trainingen geven, materialen repareren, actief in jeugdcommissie en actief in de wedstrijdorganisatie. Tevens onderhoudt hij de site van de Panboscross en is hij er bij elke Panboscross bij.

Bob Roëll (ouder), is inmiddels een ere-lid voor het leven. De kinderen van Bob zaten vroeger op atletiek en Bob was altijd betrokken bij jeugdwedstrijden en de jeugdcommissie. Hij deed van alles en was verantwoordelijk voor de inschrijvingen voor de jeugdwedstrijden. Ook was is hij bij alle jeugdwedstrijden en thuiswedstrijden om te helpen. Zijn kinderen stopte daarna, maar Bob bleef actief en trouw aan de atletiekvereniging. Tot op de dag van vandaag kan U-Track niet verder zonder Bob. 

Scroll naar boven