Jeugdactiviteiten

Algemeen

Atletiekvereniging U-Track organiseert diverse activiteiten voor alle leden. Van kleine activiteiten binnen de groep tot grote activiteiten voor alle leden. Zo zijn er algemene activiteiten zoals de zomerafsluiting tijdens de jeugdtrainingen, of een gigantische waterglijbaan na de jeugdtraining. Of een hele grote BBQ met 250 personen na een clubkampioenschap. Bij ons draait het om jou. Gezellig met mekaar sporten en ontspannen. 

Hou de agenda van de website in de gaten voor alle activiteiten.

Aantal U-Track activiteiten per jaar
0

Nieuwjaarsborrel

Elk jaar organiseert U-Track een nieuwjaarsborrel. In de maand januari staat de gluhwein en de koffie klaar. Traditiegetrouw houden we onze nieuwjaarsborrel in ’t Panhuys. Sinds de komst van de U-Steck wisselen we elke twee jaar af. De nieuwjaarsborrel wordt meestal georganiseerd door het bestuur of de Panhuyscommissie. 

U-Track Night Run

Ook organiseert U-Track elk jaar een night run over de atletiekbaan. Met als doel zoveel mogelijk rondjes te lopen en geld in te zamelen voor een goed doel. De atletiekbaan verandert dan in een lichtgevend spektakel met een verlicht parcours rondom de atletiekbaan.

U-Track Clubcross

Elk jaar organiseert U-Track een clubcross in het Panbos. De leden moeten dan zo snel mogelijk de drie kilometer lopen. Over het heuvelachtige gebied met daarin veel bochten. De snelste clublid ontvang een prijs en een waardebon van de Runnersworld. Bij onze clubhuis ’t Panhuys worden dan heerlijke soepen, gebakjes, koffie en thee verkocht.

U-Track Maarschalkerweerd glijbaan

Elk jaar leggen de trainers van U-Track een waterglijbaan bij het geluidswal neer. De waterglijbaan bestaat uit een 9 meter lange zeil waarbij kinderen eraf kunnen glijden met sop en water. Bij warm weer kan deze glijbaan aangelegd worden. 

Atletiekkampen

In diverse groepen worden jaarlijks verschillende kampen en uitjes georganiseerd. Bij U-Track zijn er grote groepen die actief meegaan met een kamp. Voor elke groep wordt er een kamp georganiseerd. Jeugdkampen zijn speciaal voor pupillen en junioren D, juniorenkampen zijn vanaf junioren C en ouder. Ook is er een U-Track Running Team kamp, een LA kamp en nog veel meer. 

Atletiek uitje

Bij juniorengroepen en ouder worden diverse activiteiten georganiseerd. Dit gebeurt meestal door de trainer zelf. Na afloop van een wedstrijd met z’n allen lasergamen of lekker speurtocht doen in de binnenstad? Hou de agenda van de club in de gaten!

Spelletjesavond

Op sommige vrijdagavonden worden er door de bureau U-Trek-Wek-Plek een gezellige borrel gehouden. Dit gaat gepaard met bordspelletjes en natuurlijk veel gezelligheid. Dit is bedoeld voor junioren ABC die het leuk vinden om een avond te relaxen. Natuurlijk zijn alle clubactiviteiten alcoholvrij (m.u.v. BBQ en nieuwjaarsborrel). 

Club BBQ

682275E2-67F0-45BC-8859-E6AAEC721F42

Soms organiseert U-Track op grote schaal een BBQ voor al haar leden. Met super veel eten en onder genot van een drankje kun je na de wedstrijd lekker met mekaar praten. Van vegaburgers tot aan een lekkere frites uit de frituur. De club BBQ is bedoeld voor alle leden van U-Track en natuurlijk mag iedereen tegen een gereduceerd tarief een spiesje meepakken. De club BBQ wordt soms in de zomermaanden op atletiekbaan Maarschalkerweerd georganiseerd. 

682275E2-67F0-45BC-8859-E6AAEC721F42

Sinterklaasloop

580E5053-7652-40A5-944C-7864C3BEC854

Jaarlijks organiseert U-Track de sinterklaasloop in het Panbos. De HLG-groep en de jeugdcommissie slaan de vuisten ineen om een leuke dag van te maken. De eerste zondag van december gaan gepaard met grote festiviteiten en veel enthousiaste vrijwilligers. Sint en piet komen langs met een goed humeur. Loop je gezellig met de jeugdloop van 1 km mee of ga je liever de 3 km of meer lopen? Na de Panboscross is er ruimte voor gezelligheid onder genot van een chocomel. Er is een rad van fortuin en een leuke loterij. Iedereen maakt kans op een prijs. 

580E5053-7652-40A5-944C-7864C3BEC854

Seizoensafsluiting

D-uPDruW4AEYQf-

Jaarlijks organiseert U-Track aan het einde van de zomerseizoen, meestal 2e week van juli, voor de zomervakantie een seizoensafsluiting op Amaliapark. Met meer dan 150 jeugdleden bij elkaar worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een leuke spelletjes, atletiekoefeningen en teamactiviten.

D-uPDruW4AEYQf-

Urban Athletics Series

Jaarlijks organiseert U-Track in één van de zomermaanden op de donderdagavond de Urban Athletics Series. Dat is een atletiekevenement op de Vredenburgplein. waarbij verschillende atletiekonderdelen aan bod komen. Publiek en passanten kunnen dan op een laagdrempelige manier meedoen aan het event. In samenwerking met Playmakers word zo de atletieksport dichter bij de mensen gebracht. 

D-uPDruW4AEYQf-

Ben je al heel enthousiast geworden om bij een van deze activiteiten betrokken te worden? Neem dan contact op met alex@u-track.nl. Voor meer vragen of suggesties, stuur gerust een mail naar jeugd@u-track.nl.

Scroll naar boven