Vrijwilligerswerk

U-Track vrijwilligers

U-Track is de meest actieve atletiekvereniging van Utrecht. Naast 28 jeugdtrainingen per week organiseert U-Track ook grote wedstrijden zoals: Track Meetings, Panboscross, Indoor Utrecht en afgelopen jaren de NK atletiek. Met ongeveer 50 actieve vrijwilligers mag U-Track trots zijn op haar leden en oud-leden. Vrijwilligers zijn mensen, die het leuk vinden om werkzaamheden te verrichten zonder iets terug te vragen. Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet draaien. 

Trainers, wedstrijdorganisatie, bestuursleden, commissieleden dragen bij aan een leuke sportvereniging. Een vrijwilliger kan ook eenmalig iets voor de club doen of verscheidene keren in de week de club helpen. Lijkt het je leuk om iets voor U-Track te betekenen? Kijk hieronder wat je voor U-Track kan betekenen of mail alex@u-track.nl voor meer informatie. 

Waarom is vrijwilligerswerk zo leuk?

We vragen aan Mark Molenaar waarom vrijwilligerswerk zo leuk is. Mark, wat vind je het zo leuk om iets voor de club te doen? Mark antwoordt: ‘Het is zo leuk om kinderen in beweging te zien. Ze zijn altijd zo blij en voelen zich helemaal op hun gemak en dat is toch fantastisch! Ik krijg daar veel energie van als ik die kinderen zie rennen’. Mark was in 2018 vrijwilliger van het jaar bij U-Track. Door zijn positieve houding en energie lukte het hem om trainers dichterbij te brengen. Wat vind je het belangrijkst als vrijwilliger bij U-Track? Mark vertelt ons dat iedereen zich thuis moet voelen en vooral zichzelf moeten blijven. En daar staan we als club helemaal achter. Wij vinden dat iedereen zich thuis moet voelen, ongeacht waar je vandaan komt. 

Scroll naar boven