Jeugdtrainingen Amaliapark Leidsche rijn

Amaliapark

Op de atletiekbaan Amaliapark in de wijk Leidsche rijn geeft U-Track op dinsdag en vrijdag jeugdtraining aan pupillen vanaf 6 jaar t/m Junioren A. 

In de winter trainen we normaal gesproken op dinsdag deels in de sportcampus. 

Klik hier voor de trainingstijden.

Klik hier voor de informatie over de locatie Amaliapark.

Algemene info over trainingen
Bij U-Track mag je één of twee keer in de week trainen. Dit heeft geen invloed op de contributie. Bij het trainen verzoeken wij onze leden om juiste kleding mee te nemen (bijvoorbeeld: stevige hardloopschoenen, voldoende kleding en een waterflesje). Afmelden voor een training gebeurt via WhatsApp (vraag aan de trainer om je toe te voegen) of een mail bericht naar de trainer. 

Atletiek is niet alleen een individuele sport. Bij U-Track sporten we in groepsverband. We rekenen en trainen met mekaar. Denk aan estafettelopen en wedstrijden. Zonder een teamgenoot is het lastig om atletiek te beoefenen. Bij de jeugd trainen we op meerkampniveau, dat houdt in dat alle atletiekonderdelen aan bod komen. Zoals: rennen, werpen, springen en stoten. Individueel wordt er gericht op prestatieniveau met plezier. Bij trainingen en competities wordt er in teamverband gesport.

Jaarlijks zijn er drie baancompetities en drie crosswedstrijden. Alle wedstrijden voor de jeugd vallen op de zaterdag. Met uitzondering van de clubkampioenschappen. Jeugdatleten zijn verplicht om vier van de zes wedstrijden deel te nemen. Verder zijn er twee onderlinge wedstrijden binnen de club. De clubkampioenschappen indoor en de clubkampioenschappen outdoor. Deze vallen op de eerste zaterdag van januari en de laatste zondag van september. 

Wekelijks bieden wij twee trainingen op de atletiekbaan Amaliapark. Junioren C hebben de mogelijkheid om 3x in de week te trainen. Ze volgen twee basis trainingen en één specialisatietraining, de specialisatietrainingen zijn op Maarschalkerweerd.

Scroll naar boven