Sponsor worden?

WAAROM SPONSOR van U-Track WORDEN?

Sport en sponsoring zijn niet meer los van elkaar te denken. Sport staat onder andere voor ontspanning, mentale fitheid, presteren, plezier, een goede gezondheid en samenwerken. Zaken waar uw organisatie vast ook mee geassocieerd wil worden. Heeft u al eens nagedacht over sponsoring en atletiekvereniging U-Track?

Naast een positieve associatie met sport, geeft sponsoring ook een perfecte invulling aan reclamedoelstellingen van organisaties en biedt het een platform om te netwerken.

U-Track is een unieke atletiekvereniging in Utrecht Oost en Leidsche Rijn. Met ruim 600 leden, bieden wij een succesvolle combinatie van top- en breedtesport.  De sfeer van de U-Steck voor jeugdleden, het Panhuys voor de lopers, een moderne atletiek accommodatie vlakbij Amelisweerd en een in Leidsche Rijn, een eigen wedstrijdaanbod met de Trackmeetings op vrijdagavond met vaak meer dan 500 deelnemers en topprestaties van onze jeugdleden op wereldniveau maken dat U-Track een aansprekende propositie heeft voor haar sponsoren.

Kortom: U-Track is een club met traditie, die staat voor plezier, prestatie & kwaliteit. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw bedrijfsnaam aan U-Track te verbinden en daarmee onderdeel te worden van onze mooie club.
Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met verenigingsmanager@u-track.nl.

Scroll naar boven