Algemeen Masters

Welkom bij de U-Track Masters

U-Track heeft een enthousiast en actief Mastersteam met atleten op vrijwel alle onderdelen. Zowel de heren als dames trainen ‘fanatiek recreatief’ en een goed deel van de atleten neemt deel aan (inter-)nationale wedstrijden. Met mooie resultaten want velen van de groep behoren tot de Nederlandse Mastertop op onderdelen als sprint, middellange afstand en bijvoorbeeld horden en hoogspringen. De loopgroepen trainen sowieso op woensdagavond en zondagochtend (sprint, middel en lang), waarbij meestal ook alle technische atleten aanhaken.

Daarnaast wordt er getraind op kogelstoten, discus- en speerwerpen (woensdagavond samen met Phoenix) en op polsstokhoogspringen, hoog- en verspringen (maandagavond). Masters trainen op hun onderdeel vaak ook mee met andere trainingsgroepen.

Masters, die aan wedstrijden deelnemen, reizen vaak samen naar de wedstrijd locatie en vrijwel het hele team doet mee aan de jaarlijkse Mastercompetitie. Aanvullend zijn er extra krachttrainingen mogelijk. Een gezellig team, waarin de atleten elkaar veel opzoeken en aanmoedigen om grenzen op een gezonde manier te verleggen.

0C19BA0D-E8A9-4C1C-984A-BC7EDE44D258 (1)

Mastersnieuws

Masters

Bloedfanatieke atletiektrainer Juul Acton

Bloedfanatieke atletiektrainer Juul Acton (70) denkt nog lang niet aan stoppen: ‘Het is té spannend’ Lees het totale bericht hier.
Evenementen

Atletiek Nieuws Senioren

Afgelopen zondag regende PR’s van U-Track atleten. Het was weliswaar mooi weer. Maar U-Track was op verschillende plekken in het land actief. We beginnen in ...
Masters

Masterdag 2023

Op zondag 16 april organiseren wij weer een open training voor masters! (Masters zijn leden van 35 tot 100) Een leuke inspirerende training met zowel ...
Scroll naar boven