Wie zijn wij?

Trainers

Een trainer bij U-Track zijn is meer dan alleen een training kunnen geven. Het is met passie en liefde voor je vak een atleet verder brengen dan alleen PR of aanleren van een nieuw techniek. Wij leiden onze trainers op om iedereen thuis te laten voelen. Zowel bij de jeugd als bij de volwassenen. Wij streven naar een doel voor een leven lang plezier door middel van bewegen.

Bij U-Track zijn 26 actieve jeugdtrainers voor de jeugdtrainingen op Maarschalkerweerd en Amaliapark actief. Daarnaast zijn er de seniorentrainers die elke week actief voor de groepen staan op de baan en in het bos. Dit zijn de atletiek trainers en de looptrainers voor de senioren en masters. De trainers doen dit volledig vrijwillig of krijgen een vrijwilligers vergoeding. 

C20BB29D-FB80-4C42-B069-A642B5E4C0A3

Jeugdtrainers Maarschalkerweerd

Juul Acton

Juul Acton begon ooit als trainer bij Hellas. Zijn dochter Afra was lid bij Hellas en vond dat de trainer van zijn dochter het niet goed deed. Juul zei er wat van. Vervolgens antwoorde de trainer: ‘als jij het beter weet, waarom ga jij dan geen training geven?’. De kwaad was toen geschoten. Hij werd JAL trainer en maakte in 2004 de overstap naar U-Track. Van een hardwerkende lasser groeide hij uit tot een clubicoon binnen de vereniging. Hij werd in 2010 combinatiefunctionaris voor SportUtrecht en sleepte meer dan honderden jeugdleden binnen in de atletiekwereld. Zijn enthousiasme en charisma is ongekend een wonder. Deze ‘jonge’ man is maar liefst 68 jaar oud en geeft nog op de dag van vandaag  12 keer per week training. Daarnaast is hij nog actief op ‘moeilijke’ scholen en traint zelf nog 3 á 4x in de week op de sprintnummers.

Patrick Schoo

Onze Patrick is al meer dan 25 jaar actief als atleet en meer dan 15 jaar trainer. Zijn zoon Brent begon op jonge leeftijd met atletiek. Patrick wilde iets betekenen voor de club en groeide uit tot trouwe vrijwilligers binnen de trainerskorps. Zijn passie voor hoogspringen en sprinten maakt hem een technische en beheerste trainer voor atletiek. Hij is een niveau 3 trainer binnen atletiek. Patrick geeft maandag training aan de D junioren en vrijdag training aan de C junioren. Verder zit hij in de technische commissie.

Christijn Hesselink

Ik ben Christijn Hesselink, trainer van de junioren D en de pupillen BCD. En af en toe word ik bij een andere categorie ingezet. Ik geef inmiddels al heel lang training (voordat ik bij U-Track training gaf deed ik dat ook bij Phoenix en Hellas). Dat vind ik dan ook erg leuk om te doen. Waarom? Omdat bewegen erg goed is voor de ontwikkeling van een kind (van ieder mens trouwens) en je wordt er blij van. Het helpt een kind niet alleen bij het beter bewegen, maar ook bij het beter leren op school en bij het samen functioneren in groepen. Voor de Atletiekunie geef ik ook opleidingen en bijscholingen op dit vlak. Waar ik ook erg van houd is lezen, in de tuin werken en zelf kleding maken. En ook van wandelen, actieve uitjes maken en de wereld verkennen! Ik heb dus eigenlijk veel te weinig tijd….

Jos Warmerdam

Trainer AB+Junioren Meerkamp

Frank Aarts (Nieuw)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mark Molenaar

Mijn naam is Mark Molenaar en ik geef training aan de allerkleinsten, wat super gezellig is. Het is fantastisch om elk kind het vertrouwen te geven dat datgene wat hij kan, helemaal oké is en dat elk stapje voorwaarts iets is om trots op te zijn. En dat bewegen heerlijk is, of je er nou goed in bent of niet. Als jouw kind niet met een glimlach thuiskomt, dan wil ik dat zeker horen!

Ik ben zelf een beetje een rare snuiter die maar weinig opheeft met competitie. Zo is mijn hobby lekker hardlopen in het bos. In mijn eentje. Genietend van elke stap, van de geur, van het geluid. Dat hardlopen mag ook lekker langzaam gaan. Ik hou van modder, zand, gras, dennenappels en zelfs beukennootjes onder mijn voeten. Ik mag overigens ook graag kletsen met buren, ouders van atleetjes (wat lijken ze toch op hun kinderen!) en collega’s op het werk.

Cees Pierik

Geeft training aan: A-pupillen

Motivatie: kinderen laten genieten van sport en bewegen. In mijn trainingen probeer ik veel spelvormen op te nemen zodat atletiek spannend blijft en er spelenderwijs geleerd wordt.

Hobby’s: heel veel! Hardlopen (bij de LA groep), tuinieren, klussen, maar ook musea bezoeken: oude Hollandse meesters bewonderen of mooie gebouwen bekijken.

Gerda Bouma

Geeft training aan de junioren D

Jeroen Huneker

Geeft training aan de Pupillen A

Wessel Mostert

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Marilou de Korte

Geeft Training aan de pupillen

Alex Chan

Hoi, Mijn naam is Alex, Sinds maart 2012 ben ik trainer bij U-Track. Ik begon als een eigenwijze en gemotiveerde trainer om atleten naar de top te brengen. Uiteindelijk kwam ik erachter dat atletiek zo lang mogelijk leuk moest blijven. Iedereen moet zich thuis voelen binnen de club. Ik geef 8 trainingen per week. Sinds 2015 geef ik ook training bij Hellas. Daar hadden ze destijds trainers tekort. Dit sluit perfect aan op mijn studie Academie Lichamelijk Opvoeding in Nijmegen. Inmiddels zit ik in de 4e jaar van mijn opleiding.

Ik wordt blij en gelukkig als een atleet tevreden weggaat bij mijn training. Elke atleet moet het gevoel hebben dat ze beter en gelukkig worden na een training. Dit zorgt ervoor dat kinderen lang plezier behouden. Zelf begon ik op mijn 15e met atletiek en beoefen deze sport nog 3x in de week. Daarbij loop ik over hordes, spring ik hoog, werp ik wel eens een speertje. Maar vooral de midden-lange afstanden zoals 800m, 5km en 10km vind ik het leukst om te doen. Vooral wanneer je met kwijl over je mond en in ademnood over de finish loopt. In 2019 ben ik trainerscoördinator bij U-Track geworden, een aanspreekpunt voor alle trainers en ouders. Dus mocht je mij zien, spreek me a.u.b. niet aan. Grapje, doe maar wel.

Mijn hobby’s zijn: atletiek, training geven, activiteiten voor de club organiseren en hard werken. Naast mijn studie en actieve vrijwilligerswerk, werk ik 20 uur actief in een slagerij en in een restaurant. 

WhatsApp Image 2021-11-22 at 15.22.04

Karsten van Beelen

Ik ben Karsten 

Ik hou van films kijken en sporten 
Ik geef training omdat ik vind dat je van iedereen iets kan leren en ik vind het super leuk om de kleintjes nieuwe dingen te leren.
Ik geef training aan de groepen pupillen BCD.
Ik kijk graag films in me vrije tijd maar heb vaak geen vrije tijd

Jeugdtrainers Amaliapark

Bart Ter Huurne

Hoi, Ik ben Bart ter Huurne en ik ben trainer, ook ben ik actief in het bestuur en technische commissie. Hoe ik ooit trainer ben geworden? Dat weet ik eigenlijk ook niet. Volgens mij was er ooit een tekort aan trainers en toen dacht ik: dan ga ik de groep van mijn dochter helpen.  

Uiteindelijk vond ik het wel leuk om te doen. Ik ben het sindsdien blijven doen. In het dagelijks leven werk ik bij een bank en heb het momenteel erg druk. Mijn hobby’s zijn: atletiek en lekker sporten in het algemeen. Ik wandel graag met de hond in de bossen en natuur. Mijn hond heet Sam. 

Mijn leukste atletiekonderdeel is denk ik de 400m, omdat je daar goed kapot gaat. 

Devrah Leerdam

Geeft training aan de junioren D op Amaliapark.

Myra Huisraad

Geeft training aan de pupillen DCB op Amaliapark.

Seniorentrainers

Trainers Lange afstand

José van Dam (Links)

Ik geef training aan de Lange Afstand Groep op maandag op de baan Maarschalkerweerd. Nu in coronatijd ook regelmatig op donderdag. Op donderdagochtend geef ik training in Amelisweerd, dat is de Sport Overdag groep. 

Op zaterdagochtend geef ik 1 x in de 3 weken aan baanatleten in Amelisweerd bostraining. Naast hardlooptraining geef ik ook bootcamptrainingen in t Wilhelminapark op woensdag. 

Hoe lang zit ik al bij U-Track? Al heel lang, ik dacht vanaf 1987. Toen nog Hermes. In 1998 heb ik samen met Jaap de trainersopleiding via de Atletiek Unie gevolgd. Hij zat toen bij FIT in Zeist. Ik heb toen bij zijn vereniging stage gelopen, en Jaap bij mijn Hermes. Hij is bij mijn vereniging blijven hangen. Je weet waar dat toe heeft geleid…

Hoe ben ik bij U-Track gekomen. Heel lang gelden liep ik in het Panbos te wandelen met mijn dochtertje, daar sprak ik hardlopers van Hermes in t Panhuis. Dat zag er heel gezellig uit. Ik was nog nooit lid geweest van n vereniging, ik dacht ik kan t altijd proberen en anders kan ik t ook zo opzeggen….. maar ha ha dat is er nooit van gekomen. 

Naast training geven doe ik ook aan digitaal training geven. Schema’s doorgeven via de appgroep 

Hobby’s : buiten allerlei sporten, allerlei creatieve uitingen zoals schilderen, tekenen, (ik ben docent tekenen en Textiele Werkvormen, en meubelmakersopleiding gedaan) dingen maken van hout. Ik heb ook de schildersopleiding op de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag gevolgd.

Jaap van der Sijs

Nico Landman

Bram Trainer
Polsstokhoog

Trainer Werpen

Scroll naar boven