Clubkampioenschappen

Jaarlijks organiseren de Wedstrijdorganisatie commissie (WOC) U-Track en Phoenix twee clubkampioenschappen. Elke eerste zaterdag van januari organiseert U-Track samen met atletiekvereniging Phoenix de indoor clubkampioenschappen. Elke derde zondag van september organiseert U-Track en Phoenix de clubkampioenschappen outdoor. 

Met een deelname van minstens 200 deelnemers zijn de clubkampioenschappen laatste jaar heel populair. Het is een laagdrempelige wedstrijd om met andere clubgenoten te sporten. De wedstrijd is verbonden met een fun-onderdeel. Deze wordt meestal georganiseerd door de jeugdcommissie of door trainers. 

Uitslagen van clubkampioenschappen verschijnen op atletiek.nu. Echter zijn de uitslagen niet geldig voor nationale records of limieten voor NK’s en EK’s. Uitslagen bij onderlinge wedstrijden worden door de Atletiekunie niet erkend.

De clubkampioenschappen beginnen meestal rond 10:00 uur en eindigt om 14:00-15:00 uur. 

Wij zoeken nog mensen die graag willen helpen in de wedstrijdorganisatiecommissie, zoals helpen opbouwen (op de wedstrijddag) en/of iets uitdagend, zoals: juryleden aansturen (wedstrijd-coördinator). 

Stuur dan een e-mailtje naar jeugd@u-track.nl

In spanning afwachtend op de uitslagen
Scroll naar boven