Sportmassage en Fysiotherapie

Sporten is geweldig maar een lekkere massage na een training is minstens net zo heerlijk. Een sportmassage helpt je om voortgang te houden in je trainingen en prestaties. Daarnaast voorkom je dat je vast komt te zitten of last krijgt van blessures ten gevolge van je trainingen.

Elke donderdagavond de mogelijkheid om je te laten masseren. Op Maarschalkerweerd.

Inschrijven kan (voorlopig) op de avond zelf op de baan. 

Vanaf 19:45 uur is Trias aanwezig en kan er worden ingeschreven.

De sportmassage is van 20:00-21:30 uur.

Elke Donderdag is er een Trias fysiotherapeut  op Maarschalkerweerd aanwezig om je te adviseren. Het fysiotherapeutisch inloopspreekuur is van 20:00 tot 21:00 uur.

Een sportmassage duurt 20 minuten en kost 12,50 euro.

Het inloopspreekuur is gratis.

Graag zelf een handdoek meebrengen.

Voor een kleine vergoeding van €12,50 krijg je een massage in een tijdslot van 20 minuten. De massage duurt ongeveer 15 minuten. De massage wordt gericht op die delen waar jij dat wenst. De mogelijkheden kun je vooraf bespreken met je masseur.

Is er sprake van wat meer stijfheid en wil je een uitgebreide behandeling dat kan je, via ons masseurs-netwerk, worden verwezen naar een goede gekwalificeerde NGS Sportmasseur. Je weet dan zeker dat je in goede handen bent en je krijgt de kwaliteit die jij nodig hebt voor optimale sportprestaties.

Blijkt er nog wat meer aan de hand te zijn, dan kan je bij Trias terecht die er ook staat op de donderdagavond.

Kortom, elke donderdagavond zorgt U-Track ervoor dat er een volledig sportverzorgingsteam aanwezig is tegen een sterk gereduceerd tarief. Maak er zeker gebruik van!.

  • Wanneer: donderdag 20:00-21.30 uur
  • Kosten: €12,50 voor 20 minuten
  • Meenemen: handdoek   

Massage boeken:
Even WhatsApp bericht naar Nina 06 12680882

Scroll naar boven