Verslag jeugd indoor Atverni

Op 21 februari hebben een aantal pupillen en junioren meegedaan met de indoor wedstrijd in de Galgenwaard. Hieronder een interview met een aantal pupillen…

Vraag: Hoe vond je het gaan?

Vera (minipupil): Leuk, het ging goed. Ik heb meegedaan met rennen, kogelstoten en verspringen. Het ging best gemakkelijk. Eerste geworden met hardlopen. Ik denk dat ik volgende keer ook wel weer mee doe.

Joris (JPA2): Ja, het ging goed. Het was ook heel leuk om mee te doen. Bij het verspringen heb ik m’n eigen record verbeterd. 3.98 m. Nu moet ik nog hoogspringen. Dat is niet zo moeilijk.

Bas (JPB): Het ging goed. Bij het hardlopen was ik eerste in mijn run. Kogelstoten ging niet zo goed. Ik stond te veel in het midden, en ze meten wel vanaf de rand. Scheelde bijna een halve meter.

Anne (MPB): Het ging goed. Ik heb alles al gedaan. Bij het verspringen 3.00m gesprongen en dat is een persoonlijk record. Het hardlopen ging niet zo snel als anders. Ik weet niet hoe dat komt. Het kogelstoten ging wel goed. Dat is ook niet zo moeilijk. Volgende keer doe ik weer mee.

Indy (JPB): Het ging goed, maar het kan beter bij het kogelstoten. Is gewoon pech. Volgende keer zal het beter gaan. Nu nog verspringen. Dat gaat wel lukken, denk ik. Ik was wel eerste van mijn run bij het hardlopen. 8,72 sec. Ik hoop dat het genoeg is.

Marilou: We zouden op skivakantie gaan, maar dat ging niet door. Maar daardoor waren we wel te laat met inschrijven. Dus nu help ik Bas en Indy. Ik ga nu naar het sprinten kijken….doei.

Yael (trainster): Het gaat goed, maar soms is het wel erg druk ook met alle ouders erbij. Toch ook wel wat stress bij sommige pupillen ook van andere verenigingen. Gelukkig zijn er trainers; die doen wonderen. Er zijn veel persoonlijke records gevestigd bij onze delnemers. Ik ben trots op ze!

Puck (MPB): Mijn eerste sprong was ongeldig. Op de rode balk bij het afzetten. Daarna 2.77m gesprongen. Geen persoonlijk record. In de derde sprong 2.76m. Jammer dat het zo gelopen is.

Samuel(JPA1): Het ging goed. Alleen werd ik er bij het hoogspringen al uitgegooid bij 1.00m. Ik heb wel eens 1.05m gesprongen. Was wel jammer. Bij het sprinten had ik een paar seconde achterstand op de ena laatste. Bij het kogelstoten weet ik niet hoeveelste ik ben geworden. Het was wel heel leuk om mee te doen. Een volgende keer doe ik ook weer mee.

Op naar 14 maart !!!

p.s. Uitslagen zijn nog niet beschikbaar.

Scroll naar boven