Schok en Pomp Reanimatie en AED training

De Utrechtse atletiekverenigingen U-Track, Phoenix en Hellas organiseren samen met Kampong en het Ondernemersfonds Utrecht avonden voor Reanimatie en AED training. Deze cursus wordt gehouden door Schok en Pomp dat een gerenommeerde organisatie is. In de training wordt uitgebreid geoefend hoe te handelen in acute situaties. Voorafgaand kun je een e-learing afronden zodat de avond echt in het teken van de praktijk en het daadwerkelijk oefenen staat.

De cursus wordt door enthousiaste jonge artsen gegeven en is echt leuk om te doen. Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een persoonlijk certificaat.

De cursussen worden met maximaal 18 deelnemers per avond van half 8 tot half 10 gehouden op de volgende data en locaties:

  • Donderdag  23 mei        Kampong
  • Maandag    27 mei          Kampong
  • Woensdag    1 mei          Maarschalkerweerd atletiekbaan
  • Woensdag  29 mei         Maarschalkerweerd atletiekbaan

De kosten voor de training bedragen € 30,– per persoon, leden van een vereniging betalen  € 10,– en als je trainer of bestuurder bent is de cursus gratis.

Aanmelden voor de cursus kun je hier, de kortingscode voor leden van Hellas, U-Track , Phoenix en Kampong en overige sportverenigingen is LID.

We kijken uit naar een grote deelname voor deze nuttige trainingen en meer gecertificeerde sporters.

Scroll naar boven