Wie doet mee in welke werkgroep UP fusie traject

Om tot het voorstel tot fusie te komen zijn 8 werkgroepen ingericht. De stuurgroep heeft een eigen opdracht van overkoepelende taken en vanuit de stuurgroep is een vertegenwoordiger toegevoegd aan elke werkgroep. Aan elke werkgroep is ook minimaal 1 bestuurslid toegevoegd als lid van de werkgroep.

Elke werkgroep heeft een opdracht gekregen en een format zodat de uitkomsten gezamenlijk verwerkt kunnen worden. Hiervoor is een Teams kanaal ingericht. Daarnaast hebben alle werkgroepen een WhatsApp groep.

De stuurgroep bestaat uit: Ellen (bestuur), Herwin (externe adviseur), Marcel, (bestuur) Joris, Norma, Guus, Walter en Anja.

De werkgroep Financiën, Ledenadministratie bestaat uit: Arnoud (bestuur), Piet (bestuur), Iris, Barbara, Ed, Patricia, Paul en Herwin (vanuit de stuurgroep)

De werkgroep Jeugd bestaat uit: Sacha (bestuur), Bart (bestuur), Christijn, Sibren, Chantal en Joris (vanuit de Stuurgroep)

De werkgroep communicatie bestaat uit: Hanka (bestuur), Anouk, Jeffrey, Martijn, Koen en Norma (vanuit de stuurgroep)

De werkgroep Masters, Technisch, wedstrijdatleten, studenten bestaat uit: Eric (bestuur), Joly (bestuur), Annette, Bart, Hajo, Rutger, en Anja (vanuit de stuurgroep)

De werkgroep Lange Afstand/Recreanten/HLG bestaat uit: Mayke (bestuur), Chantal, Jose, Marco, Ruud, Suzanne, Laura en Guus (vanuit de stuurgroep)

De werkgroep Accommodaties/materiaal bestaat uit: Joost (bestuur), Bob, Cees en Ellen (vanuit de stuurgroep)

De werkgroep Eigen wedstrijden en evenementen bestaat uit: Yvonne (bestuur), Alex, Tom, Karola en Walter (vanuit de stuurgroep)

Zij kunnen het echter niet alleen. Mochten ze hulp of expertise nodig hebben dan doen ze mogelijk een beroep op andere leden van U-Track/Phoenix.

Scroll naar boven