Wandel je mee?

Omdat we geloven dat wandelen het beste medicijn is doen we mee aan de Nationale Diabetes Challenge. Dit betekent dat wij vanaf  dinsdag 4 juni we  elke week samen met een groep deelnemers wandelen vanaf de atletiekbaan Maarschalkerweerd. Wij nodigen je uit om met ons mee te wandelen!

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge is een wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Ongeveer 20 weken lang wandel je onder begeleiding. Wekelijks samen wandelen is namelijk goed voor uw gezondheid en diabetes en daarnaast gezellig.

Wanneer gaan we wandelen?
Op dinsdag 4 juni start de eerste wandeling. We houden rekening met jouw wandeltempo. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10 of 15 kilometer.

28 september sluiten we de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af. Alle deelnemers uit het land komen dan tegelijk in beweging op het NDC Festival in Arnhem.

Meer weten?
We hopen dat je met ons mee gaat wandelen. We begrijpen het als je nog vragen hebt over de Nationale Diabetes Challenge. Voor info bel naar  0613169375. Voor vragen zijn wij ook altijd bereikbaar via: verenigingingsmanager@u-track.nl.

Wandel je met ons mee? 


Scroll naar boven