Uitslagen jeugd indoor 14 maart

De uitslagen van de U-Track Jeugd Indoor van 14 maart zijn beschikbaar.

Ze zijn te bereiken via -> https://u-track.nl/uitslagen.html

We willen nog wel twee punten even onder jullie aandacht brengen:

  • Ondanks verzoeken van de zaalwacht zijn er toch ouders/begeleiders op gewone schoenen naar binnen gegaan en het verzoek van de zaalwacht negeren. Terwijl dit niet mag! Dit hebben we netjes op het chronoloog vermeld. De desbetreffende ouders/begeleiders hadden zich dus kunnen voorbereiden.
  • Spike Puntjes!. Op de wedstrijdpagina (https://u-track.nl/indoorwedstrijden/94-jeugdindoor-14-maart-2010.html) staat duidelijk vermeld welke spikepuntjes gebruikt mogen worden, tevens op het chronoloog en op borden bij de zaal. Deze spikepuntjes worden al een aantal jaar in deze zaal verplicht gebruikt. Wij controleren in opdracht van de Gemeente. Andere soort Spike Puntjes veroorzaken schade aan de vloer (In het begin is de vloer al na een jaar vervangen, daarna legde de leverancier ivm garantie het huidige puntje op). Ik heb gisteren allerlei smoezen gehoord van mensen waarom hun puntjes wel zouden mogen terwijl ze duidelijk niet het juiste type zijn. Het is de verantwoordelijkheid van de Atleet om goed voorbereid naar zijn wedstrijd te gaan!!!! Bij volgende U-Track Indoor wedstrijden zal gebruik van verkeerde puntjes leiden tot directe uitsluiting van de wedstrijd!!

Dit was voorlopig de laatste Jeugd Indoor van U-Track in Sportcentrum Galgenwaard. Volgend jaar houden we het bij de Senioren Indoor en Vrijdag Avond Indoor. Dit vanwege de bezetting van de WOC en dat de Gemeente een verspringbak wil weghalen uit de zaal, waardoor wij het aantal deelnemers flink moeten verminderen.

Scroll naar boven