Chronoloog jeugdindoor 14 maart

Er zijn iets meer dan 420 atleten ingeschreven. Een behoorlijk drukke wedstrijd dus. Om de groepen niet te groot te laten worden zijn de meeste groepen gesplitst in een groep a en groep b. Deze groepen hoeven niet op elkaar te wachten en volgen hun eigen chronoloog. Bij deze wedstrijd hebben we ook besloten buiten de Pupillen A en Junioren D ook de Junioren C te splitsen in een 1e en 2e jaars groep.

Het kogelstoten zal in een hal boven de atletiekhal worden uitgevoerd dit vanwege de ruimte(veiligheid). Hou hierbij rekening als er kort daarvoor of erna een ander onderdeel is.

Dinsdag wordt de deelnemerslijst online gezet, tevens wordt dan ook de groepsindeling bekendgemaakt. In welke groep een atleet zit kan men ook vinden op het startnummer.

Het Chronoloog staat online en is hier te bekijken. Lees vooral de opmerkingen op het chronoloog!

We zijn zeer streng over de spikespuntjes. Indien de spikepuntjes niet exact gelijk zijn zoals op de foto op de website, mogen deze puntjes NIET worden gebruikt. Controleer dus vooraf je spikes of alle puntjes los kunnen!!! Indien men toch foute puntjes gebruikt (ook al is het er een) wordt men uitgesloten van de wedstrijd. Tevens is er op dit vlak geen discussie mogelijk met de zaalwachten.

Wij verzoeken alle junioren om hun beste/verwachte prestatie (indoor/outdoor) op de 60m en 60mh door te geven (via woc@u-track.nl). Wij willen jullie graag indelen op tijd.

Aan degenen die de betaling vooraf doen verzoeken wij om ervoor te zorgen dat deze uiterlijk donderdag op onze rekening is bijgeschreven (39.42.96.001 tnv AV U-Track te Utrecht). Vrijdag controleren wij de betalingen. Indien er niet betaald is zal er op de dag zelf alsnog moeten worden betaald!!

Afmeldingen kunnen kosteloos worden doorgegeven tot donderdag 18:00 via woc@u-track.nl. Daarna is er inschrijfgeld verschuldigd.

Tot volgende week zondag!

Scroll naar boven