U-Track Pupillenteams

U-Track Pupillenteams domineren de regiofinale

Met een recordaantal pupillen inschrijvingen wist U-Track met maar liefst vier U-Track teams in de finale te plaatsen.

Met trots willen we je laten weten dat alle U-Track teams fantastische resultaten hebben neergezet.
Even paar leuke statistieken:

  • 16 U-Track pupillenteams
  • 89 U-Track pupillen (vorig jaar: 81)
  • 4 teams staan op de 1e plek, 3 teams op de 2e plek.

Vrijdagavond werden de laatste strijdwapens ingezet.
De atleten konden nog de estafette oefenen. De laatste startjes uit de startblokken. Intussen wurmden Bob en Alex op het middenveld. Daar werd de wedstrijd intussen opgebouwd. Een wedstrijd opbouwen duurt meestal vier uurtjes. En als je het goed wil doen… Dan duurt het minstens 5 uur.

Terwijl de pupillen huiswaarts waren gekeerd, was het inmiddels donker geworden. Na 22 uur gingen Bob en Alex ook naar huis.

De volgende dag was de hemel Noordzee-blauw. De zonnestralen schitterden door enkele wolkenvelden en de atletiekbaan begon vol te stromen. Met maar liefst 327 pupillen was het enorm druk. De pupillenteams wonnen de meeste estafettes en behaalden veel punten voor binnen.
Atleten zoals Rafael, Joppe, Tuur, Timo, David wisten met voorsprong op de rest een flink aantal punten binnen te halen. Imraan was derde overall bij de jongens U12-1.
Meiden zoals Lyna (spreek uit als Lena), Pia, Saar, Eva en Guusje konden een flink aantal punten binnenhalen op de sprint, lange afstand en werpen.

Na een succesvolle wedstrijd konden U-Track pupillen met een glimlach naar huis. De wedstrijd duurde gelukkig kort. Maximaal 3 uurtjes per categorie.
Om 16:00 uur was alles afgelopen.
We kregen veel complimenten over de organisatie, zoals het strakke tijdschema, de ervaren jury en leuke muziek. In totaal hielpen 66 vrijwilligers mee. Er waren ook kleine verbeterpunten hoor. Dat ging vooral over het afzetten nooduitgang, de EHBO wensen en het inschrijfsysteem Volta.

Lijkt het je leuk om een keer bij een competitie te helpen? Stuur gerust een bericht naar alex@u-track.nl.

Scroll naar boven