Opleiding Jurylid Algemeen in Utrecht

Wil jij ook je steentje bijdragen en misschien wel jurylid zijn bij de NK U20/U18 op Maarschalkerweerd in juni 2024?

Wij organiseren in Utrecht een divers aanbod aan wedstrijden zoals competitiewedstrijden (jeugd) Clubkampioenschappen, indoorwedstrijden, Trackmeetings en eens in de paar jaar een NK. Voor al deze wedstrijden hebben wij helpende handen en vooral ook juryleden nodig die opgeleid zijn, nu is de mogelijkheid om de jurycursus in Utrecht te volgen.

Deze opleiding bestaat uit:

  • Vier fysieke workshops op Maarschalkerweerd.
  • Daarnaast volg je een e-learning. Aldaar lees je teksten, reflecteer je op verschillende vragen en stellingen en volg je tot slot een eindtoets.

Het doel van deze opleiding is om alle geïnteresseerden kennis te laten maken met de verschillende aspecten die komen kijken bij het zijn van jurylid/official. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een certificaat Jurylid Algemeen van de Atletiekunie.

Locatie: Atletiekbaan Maarschalkerweerd.

De cursus wordt gegeven door: Tom Wevers

Kosten: Voor leden van Hellas, U-Track en Phoenix worden geen kosten doorberekend. Externen betalen kleine bijdrage.

  • Workshop 1:10 oktober 2023 19:30 – 22:30
  • Workshop 2: 24 oktober 2023: 19:30 – 22:30
  • Workshop 3: 7 november 2023 19:30 – 22:30
  • Workshop 4: 28 november 2023: 19.30 – 22.30

Aanmelden (max 12 personen): klik hier :Atletiekunie | Opleiding Jurylid Algemeen

Aanmelden gaat via: Volta Geïnteresseerden dienen een geldig Atletiekunie bondsnummer te bezitten. Dit om tijdens opleidingen en bij activiteiten rondom trainingen en wedstrijden onder de collectieve verzekeringen en het tuchtrecht van de Atletiekunie te vallen. 

Is men voor het eerst in Mijn Volta? Dan kan men een login aanvragen via deze link. Hier kan het bondsnummer ingevoerd worden en zo ontvangt men een mail om eenmalig zelf een wachtwoord te kiezen. Hiermee kan men altijd inloggen bij Mijn Volta. Nu kan men zich inschrijven voor deze en andere opleidingen. Heb je geen bondsnummer (bijvoorbeeld ouders van jeugdleden) neem dat contact op met de ledenadministratie via ledenadmin@U-Track.nl

Scroll naar boven