Gezocht: jeugd trainers coördinatoren

De afgelopen jaren heeft Alex de rol van trainerscoördinator jeugd met superveel inzet en enthousiasme uitgevoerd, na september gaat hij daar mee stoppen. Met een fulltime baan als gymdocent en training geven past het er niet meer bij.

Om de rol wat passender te maken zoeken we iemand voor Maarschalkerweerd en iemand voor Amaliapark. Om samen te zorgen dat de trainers geïnformeerd worden, dat de trainers gehoord worden. Dat ouders en leden alle info krijgen die ze nodig hebben. Dat we voldoende trainers en ouders hebben om de jeugd trainingen goed te kunnen verzorgen.

Met ondersteuning van de verenigingsmanager en het bestuurslid jeugd zorgen dat de jeugdtrainingen vlotjes kunnen verlopen. Samen kijken we naar de taken en de uren die we hiervoor beschikbaar hebben.

Heb je interesse om de jeugd coördinator Amaliapark of de jeugd coördinator Maarschalkerweerd te worden?? Of wil je hier meer over weten? Neem contact op met Alex (alex@U-Track.nl), Bart (bart@U-Track.nl) Of Karola (verenigingsmanager@U-Track.nl) Of spreek een van ons aan als je ons tegenkomt 🙂

Scroll naar boven