Nieuwsbrief jeugd september 2010

Alle komende activiteiten zijn nog even op een rijtje gezet. Welke wedstrijden zijn er nog de komende 2 maanden? Wanneer gaan we weer naar binnen? Wanneer zijn de clubkampioenschappen?

Kalender 
 Iedere eerste zondag van de maand hardlopen in het Panbos. Georganiseerd door onze vereniging.
4 september

Bosonbijt en hardlopen in het Panbos georgaiseerd door Utrack.

Bunniks mooiste. Hardloopwedstrijd, leuk voor volwassenen en kinderen. Altijd mooie medailles, zelf inschrijven via de site.

Start clinics Pheidippidesloop, zie verder onze eigen website,

Minimum leeftijd 12 jaar. Aanvang 11 uur.

11 septemberFinale pupillencompetitie Phoenix/U-Track.
11 septemberStart Grote Clubactie.
18 septemberHardlopen in Lunetten, zie www.lunetten.nl/bol/bolloop.
26 septemberSingelloop Utrecht, zelf inschrijven via de site.
1 oktoberWe gaan weer binnen trainen.
3 oktoberClubkampioenschappen.
16 oktoberHerfstvakantie, trainingen gaan gewoon door.
17 oktoberMaliebaanloop.

 

Panbosloop:

Iedere eerste zondag van de maand om 12 uur kan de jeugd, en de volwassenen, meedoen met de Panbosloop. Bij ons clubhuisje in het Panbos (kijk op de site  bij Hermes Loop groep en voor een routebeschrijving). Start 12.00 uur. Kosten € 3,00. Kinderen rondje van 1 km, volwassenen rondjes van 3 km, max. 7 rondjes. Na afloop verloting met mooie prijzen. Zaterdag 4 september bosonbijt!

 

Bunniks Mooiste:

4 september 2010. Hardloopwedstrijd op zaterdag middag in Bunnik. Dwars door de winkelstraten. Wedstrijden voor de kinderen 1 en 2 km. Start vanaf 18.00 uur. Wedstrijden van 6 en 12 km, start vanaf 18.45 uur.

Inschrijven via de site info@bunniksmooiste.nl

 

Finaledag Pupillencompetitie:

U-Track organiseert deze dag op Maarschalkerweerd. Vanuit onze vereniging doen er meerdere pupillen, die zich gekwalificeerd hebben voor de finale, mee in div. categorieën.

 

Grote Clubactie:

Vanaf 11 september kun je loten verkopen. Trek je U-Track shirt aan en ga bij al je kennissen, buren, oma’s en opa’s, tantes en ooms langs. Verkoop jij de meeste loten? De vereniging stelt 3 mooie prijzen beschikbaar voor de beste verkopers. Ook zijn er nog een aantal troostprijsjes. Meer uitleg in de eerste week van september, na de training op maandag, donderdag en vrijdag, via Helma Goedings. Bij haar kun je ook de boekjes met loten krijgen. Meer informatie, zie ook de site van de Grote Clubactie: www.clubactie.nl. Doe mee, want er is voor de vereniging een hoop geld mee te verdienen.

 

Singelloop:

Voor de 60e keer, een van de oudste wedstrijden van Nederland. Ook zoeken we nog ouders/volwassenen die als vrijwilliger willen meehelpen. Bijv. langs het parkoers staan. Wil je meehelpen, meld je dan via onze site bij de verenigingsmanager, Ad Breedijk, of geef je naam door via de trainers. We zoeken er nog een paar! jeugd@u-track.nl

Wil je meelopen, dat kan ook. Aanmelden, inschrijven via de site: www.athletic.nl/singelloop.

 

Trainen in Galgewaard per 1 oktober:

Nog even een keer de spelregels voor binnen:

  • In de hal mogen geen schoenen waarop de atleet net naar binnen in gekomen. (Beheerders controleren hierop!)
  • Ouders dienen plaats te nemen op de tribune en niet in de zaal.
  • Meestal zit er een andere sport voor of na ons in de hal. We kunnen dus niet eerder naar binnen en moeten er ook op tijd weer uit.
  • Omkleden in de kleedkamers, geen spullen in de gang neerleggen. Laat geen waardevolle spullen achter, maar leg deze in de hal in de speciale nissen.

 

Clubkampioenschappen

3 oktober zijn de clubkampioenschappen buiten op Maarschalkerweerd. Het is dan echt de laatste keer buiten. Er zal nog een mail worden verstuurd met de informatie over de clubkampioenschappen, waarna er ook ingeschreven kan worden.

 

Maliebaanloop: Voor de 26e keer op zondag 17 oktober de maliebaanloop. Inschrijven via de site: www.maliebaanloop.nl. 

 

Verder nog:

De indoorwedstrijden komen er weer aan. Houd de site in de gaten.

Heb je 4x meegetraind meld je dan als lid. Aanmelden via de site www.u-track.nl

Er zijn nog t-shirts te koop voor pupillen en volwassenen. Kosten € 5,00 per stuk. Ook zijn er nog een aantal sweaters, kosten € 25,00. Stuur een mailtje naar jeugd@u-track.nl, met naam en maat, en maandag of vrijdag nemen we er een voor je mee.

 

Lidmaatschapzaken

Voor alle zaken die te maken hebben met het lidmaatschap van U-Track (opzeggingen, vragen over het lidmaatschapsnummer van uw kind e.d.) kunt u terecht bij Mariet Vlooswijk, zij verzorgt de ledenadministratie. Mariet is bereikbaar via: ledenadmin@u-track.nl of (0348) 47 22 93. Vriendelijk verzoek om hiervoor NIET het mailadres secretaris@u-track.nl te gebruiken.

 

Veel succes met de trainingen en de wedstrijden,

Jeugd@U-track.nl Bob, Helma, Sebastiaan en Yael

Geschreven door Bob Roëll en Helma Goeddings

Scroll naar boven