Locaties

Atletiekbaan Maarschalkerweerd

Adres: Mytylweg 79, 3585 LK Utrecht 

De baan

Met zijn acht rondbanen, zijn voorzieningen voor alle technische onderdelen, en zijn krachthonk, biedt de atletiekbaan ruimte aan een groot aantal trainingsgroepen binnen U-Track: jeugd en senioren, lopers en technische atleten, wedstrijdatleten en recreanten. Daarnaast is de baan het verzamelpunt voor een aantal loopgroepen die vanaf hier Amelisweerd opzoeken voor hun trainingen. Zie onder “Trainingsgroepen” voor de tijdstippen per groep.

Een deel van de trainingen vindt alleen ’s zomers plaats op de baan, maar verhuist ’s winters naar de indooraccommodatie Sportcentrum Galgenwaard. Ie hiervoor de trainingsinformatie bij de verschillende trainingsgroepen.

De atletiekbaan wordt ook gebruikt voor baanwedstrijden, waaronder de landelijk bekende Trackmeetings.

Bij de baan bevindt zich een kantine, die op donderdagavond open is.

Krachthonk

De gebruiksregels van het krachthonk staan hier.

U-Steck

Atletiekvereniging U-Track beheert een eigen onderkomen op atletiekbaan Maarschalkerweerd: U-Steck. U-Steck kan worden gereserveerd voor gebruik door groepen die onderdeel uitmaken van U-Track.

U-Steck heeft een digitale agenda. De ruimte kan worden gereserveerd via de Karola Mulder, verenigingsmanager. Stuur een verzoek naar: verenigingsmanager@u-track.nl.

Atletiekhal Galgenwaard

Sportcentrum Galgenwaard, Herculesplein 341, 3584 AA Utrecht

In Sportcentrum Galgenwaard bevindt zich onder de tribunes van het stadion van FC Utrecht, een indoor atletiekhal. Deze wordt in de wintermaanden door U-Track gebruikt voor trainingen van de jeugd, de spinters, en de technische atleten. Zie onder “Trainingsgroepen” voor de tijdstippen per groep.

Atletiekbaan Amaliapark (Leidsche Rijn)

Leidsche Rijn, Maartvlinder 70, 3544 DA Utrecht

De trainingen in Leidsche Rijn vinden plaats op Atletiekbaan Amaliapark. Deze baan heeft 6 rondebanen en een binnenveld. Het hele jaar door wordt hier getraind.

De baan ligt naast het Via Nova College en de Sportcampus.

Panhuys - Panbos Zeist/Bosch en Duin

Panbosweg, Zeist/Bosch en Duin

Het Panhuys is het thuishonk van de Hard Loop Groep (HLG). Het Panhuys dient als kleedruimte en kantine voor de trainingen van deze HLG op zaterdag, maandag, en woensdag. Daarnaast maakt ook een groep baanatleten gebruik van deze accommodatie, voor trainingen in de heuvels van het Panbos.

Elk kwartaal, op de eerste zondag van de betreffende maand, eerste zondag van de maand doet het ook dienst als inschrijflocatie voor de PanbosCross.

Scroll naar boven