Jeugdwedstrijd mooi succes voor U-Track

En het mysterie van de 2½ kilo kogel.

Een wedstrijd die mooi begon met een lekker zonnetje, en naderhand toch wel erg warm werd. Ruim 170 deelnemers hebben op atletiekbaan Maarschalkerweerd hun meerkamp of los onderdeel gedaan!

Van deze wedstrijd hebben wij samen met een gezellige groep een mooie, sfeervolle, gezellige maar ook prestatiegerichte wedstrijd gemaakt!

’s Ochtends toen de wedstrijd begon was de sfeer meteen in de lucht. Er zouden veel pr’s vallen, dat voelde je gewoon. De atletiekbaan was snel opgebouwd om de wedstrijd te kunnen starten.

Samuel begon meteen over de hordes toen de wedstrijd begon. Zoals iedereen Samuel kent, deed hij dit met heel veel plezier! En hij was tevreden! Samuel kwam tevens nog uit op kogel en op hoog (waarbij hij zijn pr evenaarde en dus tevreden was). De meerkamp voor jongens C bestond uit deze onderdelen.

Dille (jongens D1) kwam ook uit in de meerkamp. Helaas heb ik alleen zijn hoog meegemaakt, waarbij hij het aardig ver schopte! Een mooie prestatie had hij geleverd, waarbij hij liet zien wat U-Track echt kan!

De wedstrijd is zonder meer een leuke dag geweest, zowel voor de atleten als de juryleden en eventuele ondersteuning! Hierbij wil ik toch nog even wat mensen in de schijnwerpers zetten die ontzettend hun best deden deze wedstrijd te organiseren!

En zeg nou zelf! Zonder organisatie geen wedstrijd. En zonder atleten ook niet.

Wedstrijdleider: Jos
Scheidsrechter: Sebastiaan
Starter: Kees Jorritsma
Comm. Vertrek.: Vincent
Comm. Aankomst : Rita
Balwerpen: Jos
Jury Kogel: Mark, Marjolein, Nico
jury Ver: Eva, Muriël, Yael
Jury Hoog: Patrick, Alex
Wedstrijdsecretariaat: Nina
De Allround ondersteuning: Gerald
De gezellige keuken: Gabrielle, Samuel
De electronische tijd van ETU: Hans, Erik. Zij waren al ruim voor het opbouwen van de baan aanwezig, een waar compliment voor deze mensen.

Dankzij deze mensen, is onze jeugdwedstrijd erg goed de geschiedenis van U-Track in gegaan!

Oh ja, en nog het mysterie van de 2½ kilo kogel. Tijdens het kogelstoten bij C/B meisjes en de D jongens werden vele pr’s gestoten. Een atlete kon zich niet voorstellen dat ze veel verder stootte dan normaal. Nadat één van de kogels op de weegschaal werd gelegd bleek deze precies twee-en-een-halve kilo te wegen. Het slechte nieuws was dat de bovengenoemde categorieën opnieuw aan de bak moesten. Hoe deze ondermaatse kogel in omloop was gekomen was een raadsel, totdat een vereniging kwam vragen of er misschien een trainingskogel was gevonden van twee-en-een-halve kilo! Na een strenge doch rechtvaardige preek van de wedstrijdleider werd het buitenbeentje meegegeven aan de rechtmatige eigenaar. Hopelijk is dit de laatste keer dat we dit exemplaar tegenkomen op een wedstrijd.

Scroll naar boven