Het eerste vrouwen college

Hi meiden,
Hierbij willen we jullie graag uitnodigen voor het eerste vrouwen college op 9 december van 19.30-21.00!
Hardlopen is een sport die op dezelfde manier als man of als vrouw uitgevoerd wordt, en dat is juist zo mooi aan het hardlopen!

Maar onder de streep, zijn er ook bepaalde onderwerpen die bij vrouwen toch meer een rol spelen als bij mannen, zoals menstruatie tijdens het sporten, voeding of bijvoorbeeld zwangerschap. Toch een aantal onderwerpen die voor mannen minder een probleem voorstellen bij het hardlopen.

En precies om deze reden zouden wij graag een vrouwen sportcollege willen organiseren om deze onderwerpen bespreekbaar te maken en ook om jullie meer inzichten te geven hierin!

Deze staat op de planning voor 9 December van 19:30 tot 21:00 in de U-Steck op de atletiekbaan Maarschalkerweerd.
De avond zal ik het teken staan van onder andere voeding bij vrouwelijke atleten en hoe je omgaat met menstruatie tijdens de sport.

Miranda Boonstra (hardlooptrainster en oud Nederlands topatleet) en Laura Hoogers (diëtist Pit2Fit, begeleid o.a. de atleten uit team zevenheuvelen) hebben wij uitgenodigd om ons meer te vertellen over deze twee onderwerpen en zal er veel ruimte zijn over ook een open gesprek over deze onderwerpen.

Dus ben je benieuwd om meer over je eigen lichaam te leren en hoe omgaan met deze specifieke onderwerpen? Kom dan vooral!
Aanmelden kan door te reageren op deze mail of eens van ons een berichtje te sturen.

Voor wie het leuk vindt we kunnen een duurloopje van te voren doen, wil je meelopen geef het even aan bij je aanmelding 🙂

Hopelijk zien wij jullie op 9 December!
Met sportieve groet,
U-Trackers: Lana Wagemaker (06 21220183) en Irene Paassen (0683695410)

Scroll naar boven