Even voorstellen: de nieuwe verenigingsmanager

Zoals al aangekondigd ben ik vanaf 1 oktober j.l. begonnen als jullie nieuwe verenigingsmanager. Een belangrijke uitdaging die mij de komende tijd te wachten staat is het kennismaken met de vereniging maar eigenlijk nog belangrijker met de mensen achter deze vereniging. Met  een aantal van jullie ben ik al persoonlijk  in contact geweest maar met een groot aantal ook nog niet, ik hoop de meeste van jullie allemaal snel een keer gezien en/of gesproken te hebben. Natuurlijk is het voor jullie ook leuk om meer over mij te weten te komen, vandaar een korte introductie over mijzelf op de website.

Margo de Vries, 24 jaar, woonachtig in Soest en helaas geen achtergrond in het atletiek. Voordat ik bij Phoenix en U-track begon als verenigingsmanager ben ik o.a. werkzaam geweest voor de KNLTB (Tennisbond) en de KNSB (schaatsbond) . Bij de KNLTB heb ik me bezig gehouden met het digitaliseren van de ledenadministratie en het synchroniseren van deze gegevens tussen de bond en de verenigingen.  Bij de KNSB was ik verantwoordelijk voor de organisatorische opleidingen (denk aan jurylid, starter, scheidsrechter etc) zowel in de uitvoering als in de ontwikkeling van nieuwe opleidingen. Zelf kom ik uit de paardensport en heb ik bij de jeugd op internationaal niveau meegereden in de discipline dressuur. In deze tak van sport ben ik zelf ook actief als trainer-coach en heb hiervoor mijn trainerspapieren op niveau 4 behaald. Naast het training geven ben ik ook regelmatig op wedstrijden aanwezig als jurylid.

In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Johan Cruyff University in de richting Commerciële Sport Economie en heb ik o.a. stage gelopen voor Jumping Amsterdam en een evenementenorganisatie die zich bezig houdt met het organiseren van bedrijfsevenementen. Het afgelopen jaar heb ik naast mijn werk voor de KNSB nog een Master International Sport Management gevolgd aan het Johan Cruyff Institute for Sport Studies om mijn kennis nog een extra verdiepingsslag te geven.

De atletiek is voor mij dus nog een relatief onbekend sport en ik kijk er dan ook met veel plezier naar uit om veel over deze sport te leren. Naast het paardrijden vindt ik het ook leuk om vele andere sporten te beoefenen. Zo ben ik wekelijks te vinden op de squashbaan, het zwembad, op de hardloopschoenen en vanaf nu dus ook op de atletiekbaan. 19 september heb ik mijn loopdebuut gemaakt in Hoogland en wist ik de 5km te voltooien. Inmiddels ben ik alleen maar enthousiaster geworden en gaat de training richting de 10 km die ik ergens dit najaar nog in een wedstrijdvorm wil lopen.

Hiermee hoop ik jullie een wat beter beeld gegeven te hebben over wie ik ben, maar wil je nog meer weten? Vraag het me gewoon! Ik ben bereikbaar via verenigingsmanager@u-track.nl en 06-13169375 of spreek me aan op de baan. Daarnaast hou ik een blog bij waarop jullie mij kunnen volgen: www.margodevries.blogspot.com of via twitter:  www.twitter.com/margodv

Met sportieve groet,

Jullie verenigingsmanager Margo de Vries

Scroll naar boven