De eerste/laatste paal

 

Afgelopen donderdag werden de heipalen de grond ingeheid van het nieuwe kleedgebouw en van het nieuwe paviljoen. De scheidsrechtersvereniging had hier een kleine feestelijkheid bij georganiseerd. Omdat de eerste paal al vroeg in de ochtend werd geheid was besloten om de laatste paal voor een feestje te kiezen.

Voor de atletiekbaan loopt een apart traject: in februari kunnen aannemers hun offerte indienen en maakt de gemeente een selectie. In maart wordt dan begonnen met de werkzaamheden voor de baan. Zowel baan als gebouwen moeten dan begin juli klaar zijn. Of dat allemaal gaat lukken is nog spannend want begin juli wordt in ieder geval begonnen met het slopen van de huidige baan zodat daar vanaf oktober gehockeyd kan worden.

Hieronder de plek waar het kleedegebouw komt: op de voorgrond komen kantoortjes van de gemeente, links in de hoek het krachthonk, en rechts op de foto komen de kleedkamers en materiaalhokken. Op de foto loopt achter het gebouw de Mytylweg, en daarachter staat de Mytylschool (vanaf de Mytylweg is dit dus goed te zien).

Geschreven door Jos Warmerdam

Scroll naar boven