Anne behaalt Nordic Walking Certificaat

Sinds half december beschikt U-Track over een gediplomeerd Nordic Walking trainer. Anne Weyers a heeft succesvol de opleiding bij de INWA doorlopen en zal vanaf januari Nordic Walking trainingen gaan verzorgen. Een welkome aanvulling voor het complete aanbod van U-Track. Voor meer info over de Nordic Walking trainingen zie onderstaand bericht.

Nordic Walking gaat van start!

Op vrijdag 14 januari 2011 gaat de Nordic Walking bij U-Track van start!


Wat is Nordic Walking?

Nordic Walking is een gezonde, fysiek weinig belastende, sport. Het is een mix van sportief wandelen en langlaufen waarbij gebruik wordt gemaakt van ‘poles’ (stokken).

Kijk voor meer informatie op: http://www.nordicwalking.nl


Wanneer?

Elke vrijdag …..met uitzondering van de schoolvakanties.


Beginnerscursus!

Omdat Nordic Walking wel enige technische vaardigheden vraagt  – bijvoorbeeld: hoe moet ik mijn poles vasthouden, er mee lopen en ze neerzetten –  beginnen we eerst met een beginnerscursus van vier lessen. Wil je meedoen dan is het wel belangrijk dat je bij deze lessen aanwezig bent!


Waar?

We starten vanuit het Panhuys aan de Amersfoortseweg (ingang Utrechtse Golf Club ‘De Pan’). https://u-track.nl/locaties/92-panhuys.html


Hoe laat?

We vertrekken om 9.00 uur precies, dus kom op tijd! De training duurt een uur dus we zijn om 10.00 uur weer terug.


Wat heb je nodig?

Gemakkelijk zittende sportkleding , een paar hardloop- of wandelschoenen en  twee poles. Je kunt voor de eerste paar keer in principe een set poles lenen. Daarna word er van je verwacht dat je zelf een set  aanschaft. Vraag wel eerst advies voor je ze aanschaft!

Kosten?

Voor U-Trackleden is de beginnerscursus en de daaropvolgende trainingen bij het lidmaatschap inbegrepen.

Ben je nog geen lid van U-Track dan zijn de kosten voor de beginnerscursus  €45,00 ( 4 lessen). Bevallen de trainingen dan kun je lid worden van U-Track HLG. Het cursusgeld wordt dan verrekend met de contributie. Voor meer info klik hier


Meedoen?

Meld je dan aan bij Anne via:
nordicwalkingutrack@live.nl

 

Scroll naar boven