Verslag 2e pupillen competitie wedstrijd

Dit is de paginatitel

Kop 1

Op zaterdag 5 juni 2010 heeft de tweede wedstrijd voor de pupillencompetitie plaats gevonden in Soest bij AV Pijnenburg.

Dit keer is als eerste aan de trainers gevraagd hoe zij de wedstrijd ervaren.

Jos: “Het is warm. Het gaat verder prima, het is een mooie baan, het is gezellig. Maar het jureren is wel warm. Gelukkig kunnen we bij het U-Track honk in de schaduw bijkomen.”

Sebastiaan: ”Bij mij gaat het hetzelfde als bij Jos. Meestal ben ik wedstrijdleider, dat is leuker, dan hoef ik minder te doen.”

Redactie: Zowel Jos als Sebastiaan waren nu als jurylid ingedeeld bij het balwerpen, hetgeen de gehele dag duurde.

Jos: ”Maar Bob wat vindt jij er nu van?”

Bob: “Het is jammer dat er vrij veel deelnemers (te) laat zijn gearriveerd. Voor een aantal de schuld van de TomTom, die je de verkeerde weg opstuurt, maar toch ook wel doordat bijna iedereen zich wel heeft verkeken op de tijd die nodig is om bij Pijnenburg te komen. En wijze les voor de volgende wedstrijd.”

Helma:           ”En de kaartlezer. Die moet ook goed aangeven welke kant we op moeten.”

Yael:             “Ik heb de routebeschrijving uit Soesterberg goed gevolgd. Dat gaat alleen niet zo goed als je uit Utrecht komt. We kwamen pas om 9:55 aan.”

Het mooie weer maakte echter een hoop goed. En met het Utrecht honk in de schaduw van de bomen, was het prima vertoeven. Soms was het wel iets te warm op het veld, maar gelukkig werd er bij de lange afstand water uitgedeeld zodat de renners zich iets konden verkoelen.

En uiteraard zijn er weer geweldige prestaties verricht.

Tycho:           “Dit is mijn tweede wedstrijd. Het ging goed. Verspringen, balwerpen. Helaas het hardlopen gemist. Nu de 600m nog, maar ik denk niet dat ik die doe. Bij de laatste poging verspringen was ik nog maar 1 cm van 2.00 m af.”

Yubi:             “Sprinten, kogelstoten, verspringen gedaan en nu uitrusten. Met kogelstoten had ik 4.55 m. Anderen gooiden wel soms verder, maar die waren dan ook veel groter. Het was een leuke dag. De volgende keer ga ik weer!

Jelmer:           “Het is iets te warm om records te breken. Misschien bij kogelstoten, maar dat weet ik nog niet. Ik ben nu wel klaar, want de 1000m ga ik niet doen.”

Anyk:            “Het ging wel goed, maar omdat het zo warm is, ging het niet héél goed.”

Sarah:            “Bij ging het ook goed. De sprint gewonnen. En het verspringen gaat ook goed. En kogelstoten ging super. En het weer is ook goed.”

Jan, de vader van Sarah:      “Het is leuk om te zien dat iedereen met elkaar optrekt, ondanks dat niet iedereen elkaar goed kent.”

En hoewel Sarah aangaf dat ze niet de 1000m wilde lopen, heeft ze zich toch nog bedacht en is ze zesde geworden op de 1000m. Met dit warme weer een hele goede prestatie.

Ondanks het warme weer (en misschien wel juist door het warme weer) was het weer een prettige wedstrijd.

Finishfoto’s van de 40m en de 1000m staan op de volgende link:

http://www.avpijnenburg.nl/fotos/05-06-2010%202e%20Pupillencompetitie/index.html

Geschreven door Bob Roell

Scroll naar boven