U-Track lanceert nieuwe website

Utrecht – Lange tijd was het een hoofdpijndossier om het oude website te onderhouden. Er werden nauwelijks nieuwe berichten geplaatst en onze toptrainer Patrick Schoo deed regelmatig de onderhoud. Het was daarom ook een wens van alle leden om een nieuwe website te lanceren. Onze clublid en tevens jeugdtrainer Bart Roth ontwierp de nieuwe website. De U-Track werkgroep richtte de website in. Dit jaar ging de wens in vervulling.

De U-Track site is online gegaan op 19 januari 2022. Dankzij Joost Gijsbers, Bart Roth, Karola Mulder, Esther van Veen en Alex Chan. De nieuwe website is overzichtelijker en vernieuwd. Een website inrichten is niet makkelijk. Zo moest er nagedacht worden over indeling van de site. De kleuren en foto’s die werden gebruikt. En welke lettertype en kopjes er gebruikt konden worden. Door veel te overleggen en gezamenlijk afspraken te maken heeft dit geresulteerd tot een vernieuwde website.

Het meeste werk was vooral het vullen van nieuwe teksten en actuele nieuwsberichten. Ook zijn de oude nieuwsberichten overgezet naar de nieuwe site. Opmerkelijk schreven Patrick Schoo, Jos Warmerdam en Sebastiaan Durand regelmatig teksten op de oude site. Om oude historie niet te laten vergaan, is er besloten om alle nieuwsberichten over te zetten naar de nieuwe site. 

We vragen aan Joost Gijsbers welke obstakels hij ondervond bij het bouwen van de nieuwe U-Track site.

Hoe ben je op het idee gekomen om de website in te richten? Het zit namelijk zo…

Wat vond je zo leuk aan het bouwen van een nieuwe website?

 

Waar lagen de knelpunten?

 

 

 

 

Oude website, 2004 – 2022

Scroll naar boven