Tweede CD junioren competitiewedstrijd

De junioren D en C van U-Track zijn zaterdag 16 mei naar Woerden gegaan voor hun tweede competitiewedstrijd van 2009. U-Track doet mee met: 1 Meisjes D, 1 Jongens D, 1 Meisjes C en 1 Jongens C team.

1 team meer dan vorig jaar. Op de dag zelf hebben een aantal atleten een boekje gekregen waarin ze een verslagje moesten schrijven. Hieronder deze verslagen.

Het eerste onderdeel was estafette. Het duurde lang tot ik mog, het ging goed. 3de van de 6. Mijn 2e onderdeel was horden. Het begon goed maar eindigde heel fout. Was bij de laatste horden gevallen, had een schaafwond op mijn knie. Auw!

Famke Weeda
Eerst had ik verspringen mijn verste score was 2.85, daarna had ik speerwerpen en dat ging heel slecht. ik had iets in de 8 meter.
Lieke Dijkstra
Eerst had ik estafette. Ik was als 2e, ik had geloof ik een iemand ingehaald. om 2uur had ik 1000m. Ik werd enelaatste. Nu moet ik alleen nog 60m maar dat is erg uitgelopen
Britt Duister
Eerst had ik speerwerpen. Ik had 3x geldig en 1x ongeldig. Ik had uiteindelijk 12.92 en net de 1000m weet ik de tijd niet.
Sira de Waard
Ik kwam hier aan en ik moest meteen de estafette lopen. Ik als 1e, Britt als 2e, Roos als 3e en Famke als 4e. Het ging goed en we werden 3e en we hadden volgens mij allemaal iemand ingehaald!. Toen moest ik hoogspringen. Het ging wel goed maar heb mijn record niet verbroken. Ik sprong 1.20m toen moest ik ongeveer 3,5 uur wachte op de sprint, dat doe ik nog steeds, nou eigenlijk 4 en 15 minuten omdat het 3 kwartie was uitgelopen. Maar het is bijna zover, ik hoop dat het goed gaat
Kika van Bergen en Henegouwen
ik moest als eerste estafette doen we hadden nog nooit geoefend, maar we waren toch derde. Ik heb ook kogel en speer gedaan dat ging op zich ook wel goed. Ik had met kogel 7.02 en bij speer 14.31
Roos van Hoften
Op de 2e competitiedag heb ik alleen estafette en sprint gedaan. ik moest ook hoogspringen doen maar doordat Sebastiaan een fout had gemaakt niet. maar voor de rest ging alles goed
Gijs Bloemen
Estafette: er kwam een bal op de baan, dus moesten we hem overlopen en dat ging slomer.
Quint de Cocq Delwijnen
Bij de estafette kwam er een bal voor mijn voeten de baan op rollen en moest ik hem ontwijken. Dus deden we hem over maar dat ging langzamer grrrrrrrr. Verder ben ik met horden weer 1e geworden en discus werd ik weer 3e op twee cm na!!! En het was weer heel gezellig.
Timo Franssen-Vermeulen
Ik vond het aan de ene kant een leuke dag maar aan de andere kant ook weer stom. Laat ik eerst het stomme vertellen. Als eerste had Sebastiaan mij niet ingedeeld bij het hoogspringen en als tweede had de jury fouten gemaakt want ik zag op het meetlint 3.53 staan en er werd 3.28 gezegd. Maar aan de andere kant hadden we toch wel lol.
Ruben Heesen
De dag begon best slecht. Het was best bewolkt maar later ging de zon schijnen. Ik moest verspringen en 80m sprint het was mijn 1e keer maar het ging toch best goed!
Daniela Nunez Velasco
Wij zijn Kristien, Jet en Laura. En Wiki. Joey: en ik hoor er ook bij! Vandaag was een leuke competitiedag, want Floor en Joey brachten ons een verassingsbezoek. De estafette ging een stuk beter dan de vorige keer dus onze dag kon niet meer stuk. Ook de rest van de onderdelen waren festijnen. Het weer was aangenaam prettig, helaas en tot onze spijt was er niet zoveel zon als de vorige keer. Het kogelstoten was een van de spectaculaire schouwspelen vandaag. Wiki nam hier echter geen deel aan; op smichtige wijze ontsnapte ze aan haar noodlot. Verder liep alles op rolletjes. Er zijn ook wat vetrolletjes gekweekt (chips, ijsjes, tostie’s…). Het kaarten was evengoed een festij, waarbij streng werd gelet op valspelen
Kristien Vogel, Jet Bloemen, Laura Nauta
 


Scroll naar boven