Nieuw: Bij U-Track De Derde Helft

Vanaf 14 juni zijn ouderen uit Utrecht en omgeving welkom bij sportvereniging U-Track om gratis kennis te maken met activiteiten binnen De Derde Helft.  De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds voor mensen die actief in het leven (willen blijven) staan en heeft als doel om van de sportkantine een ontmoetingsplaats te maken. Niet alleen voor sport en spel, maar ook voor een kop koffie en een goed gesprek. 

Ontmoetingsplek atletiekbaan Maarschalkerweerd

Iedereen is bij U-Track van harte welkom om elkaar Te ontmoeten en mee te doen met activiteiten die georganiseerd worden door vrijwilligers zoals OldStars Running, kaartspelen, wandelen, fitness oefeningen buiten en ook diverse workshops. Het trainingsaanbod is zo ingericht dat iedereen mee kan doen op zijn of haar niveau.

U-Track stelt haar deuren elke dinsdag open van 10.00 tot 12.30 op de Mytylweg 79.

Aanmelden of voor meer informatie klik hier of u kunt contact opnemen met  Karola Mulder via verenigingsmanager@U-Track.nl of 0613169375

De Derde Helft commissie van U-Track organiseert vanaf 14 juni wekelijks tal van sportieve en niet-sportieve activiteiten voor alle 55-plussers uit Utrecht en omgeving. Zij werkt daarin samen met diverse maatschappelijke partners zoals Oost voor elkaar, Sport Utrecht.

Scroll naar boven