Loop jij mee met Sameena’s Runnersworld Ultrarun?

Maandag 13 juni komt Sameena rond 12:00 uur aan bij Runnersworld Utrecht, en vertrekt na een korte pauze weer verder naar de volgende filiaal (Ede). Lopers kunnen een kort stuk met haar mee lopen en na afloop staat er wat lekkers klaar in de winkel. Loop je mee?

Samen sterk tegen straatintimidatie

Op vrijdag 10 juni start Sameena een ultrarun langs alle Runnersworld filialen om aandacht te vragen voor de toenemende vormen van straatintimidatie. Tijdens dit event zal Sameena een week lang langs alle Runnersworld filialen lopen en iedereen oproepen om een stuk met haar mee te lopen. En jij kunt ook meelopen, jouw verhaal kwijt en je hebt de mogelijkheid om HOKA’s te testen. Loop jij mee?

Time to change

Veel mensen, zowel mannen als vrouwen, hebben er last van: straatintimidatie en een onveilig gevoel op straat. Volgens de CBS-veiligheidsmonitor zijn hardlopers zelfs twee keer zo vaak slachtoffer van geweld of de dreiging ervan. Tijd om hier verandering in te brengen. Om aandacht te vragen voor toenemende vormen van straat intimidatie gaat Sameena een ultrarun lopen langs alle Runnersworld filialen. Ze daagt iedereen uit zijn/haar ervaringen te delen en een deel van de route mee te lopen. Samen staan we sterker en proberen we op deze manier daders in te laten zien dat straatintimidatie niet oke is. Zo dragen we met z’n allen bij aan een veiligere leefomgeving.

Over Sameena

Sameena van der Mijden is een Nederlandse ultraloopster en HOKA-racer. Met het ultralopen legt ze verbinding met maatschappelijke thema’s als seksueel geweld, mensenhandel en straatintimidatie: Sharing Stories While Running. Ze is geen onbekende van Runnersworld. Ze heeft namelijk een tijd gewerkt bij Runnersworld Arnhem en kom regelmatig bij diverse filialen. Tevens is haar boek ‘Sameena, mijn ultrarun uit de gedwongen prostitutie’ te koop bij diverse filialen. Je kunt Sameena volgen op Instagram.

Scroll naar boven