‘Is dat jouw oma?’

Jannet is geboren en getogen in Twente, daarna voor studie uitgevlogen naar Utrecht en na wat omzwervingen neergestreken in de nieuwbouw van Leidsche Rijn. Haar bedrijf met in de ondertitel ‘communicatie op papier’ blaast in 2019 z’n laatste adem uit, maar de honger naar volle papieren is niet gestild. Een cursus Creatief Schrijven biedt uitkomst en ze besluit een dagboek bij te houden. ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’, Pippi Langkous als oma. Want dat is ze: oma van ruim drie handen vol kleinkinderen. Zodat de dagen soms op zijn, maar de plannen niet. Hardlopen is haar lust en haar leven. Avonturen beleven en erover schrijven. De pandemie maakt alles anders, maar ze geeft zich niet gewonnen. Papier is geduldig en schrijven wordt een houvast. Over hardlopen, haar afkomst, haar leven en zoektocht naar nieuw geluk als prille pensionado. Over kleinkinderen, loopavonturen, vakanties, creatieve brouwsels en actuele beslommeringen. Een stuurloos 2020 met niet één rode draad maar talloze draden in alle kleuren van de regenboog, verstrengeld en met hier en daar n’n lelluke knup, die als een speurtocht met 366 aanwijzingen naar de finish leiden. Verdwalen hoort erbij, net als doorzetten. Lift je mee op haar benenwagen?

Wil je het boek ‘Is dat jouw oma?’ aanschaffen voor de speciale Phoenixprijs (ook voor U-Track-ers) van € 17,50 stuur dan een mail naar omajannet@gmail.com en vermeld je adres en mobiele telefoonnummer.

Je kunt het boek op de baan afhalen of laten verzenden (€ 5,00 extra).
Het boek is uitgegeven bij Mijnbestseller Nederland. ISBN 9789403650135. Zie ook de website mijnbestseller.nl/isdatjouwoma waar voor de officiële prijs te koop is.

Scroll naar boven