Informatie U-Track indoor 12 december

Bedankt voor het inschrijven voor onze wedstrijd op 12 december. Er zijn nu 217 atleten ingeschreven.


Het chronoloog wordt momenteel in elkaar gezet. Zodra deze gereed is zullen we een mail de deur uit doen.

De deelnemerslijsten zijn gepubliceerd en zijn te vinden op https://u-track.nl/images/stories/documenten/Deelnemers-2010-12-12.pdf. Controleer op de deelnemerslijst of het voor jou gedeelte (naam/vereniging/onderdelen) klopt. Dit scheelt weer verrassingen/aanpassingen op de wedstrijddag zelf.

Op de loopnummers willen we graag de series indelen op tijd. Voor jullie het leukst. Als je dus nog niks hebt opgegeven (zie http://uitslagen.u-track.nl/20101212/athlete.html) geef dan alsnog je beste prestatie of verwachte prestatie door op woc@u-track.nl voor 11 december 11:00. Daarna worden alle series definitief ingedeeld.

Omdat de wedstrijd op een bepaald aantal onderdelen op zijn bijna max zit (Ver/Hoog/Pols), verzoeken we de deelnemers die vanwege blessures(e.d) niet kunnen deelnemen dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven doch uiterlijk donderdag 09 december 22:00 (*zodat we de reserves kunnen inlichten). We hebben op een aantal onderdelen een wachtlijst.

Zorg dat het inschrijfgeld uiterlijk donderdag (09 december) op onze rekening staat (39.42.96.001 tnv AV U-Track te Utrecht).

Denken jullie er al vast aan om te controleren of jullie buiten spike puntjes allemaal uit de schoen kunnen? Zodat je op de wedstrijddag niet opeens een vast buiten puntje hebt……

Geschreven door Sebastiaan Durand

Scroll naar boven