De inschrijving is open! 29 oktober Pheidippidesloop, heb jij al een team?

Loop je mee? De leukste estafetteloop in Utrecht. Met 7 lopers de afstand van precies een marathon (de afstand die Pheidippides ooit liep tijdens de slag van Marathon). Ga je voor een snel team om de podiumplaatsen lopen of loop je met familie, collega’s, vrienden of hardloopmaatjes voor een leuke hardloopmiddag? Bij de Pheidippidesloop kan dat allemaal, Pheidippides maakt er een feest van.

Schrijf je in met een team van 7 lopers (minimaal 2 vrouwen)en loop je om de beurt een afstand (of 4,1 of 6,8 km). De tijd van de individuele lopers wordt digitaal bijgehouden. Wisselen van loper gebeurt met een wissellint, welke je op de dag zelf krijgt. Het wisselen is op de atletiekbaan Maarschalkerweerd, de lange en de korte route zijn door Amelisweerd.

  • Datum: zaterdag 29 oktober
  • Aanvang: 12.00 uur
  • Kosten: 55,- per team van 7 lopers
  • Locatie: Atletiekbaan Maarschalkerweerd, Mytylweg 79, Utrecht
  • Handig om te weten: De atletiekbaan is voorzien van de modernste faciliteiten, zoals toiletten, douches, een bar en omkleedruimte. Kortom, na (of zelfs voor) het lopen kun je een warme chocolade melk krijgen, een bitterbal en/of een biertje.

Klik hier voor alle informatie: Algemeen PheidippidesLoop – Atletiekvereniging U-Track ook de routes staan hier vermeld.

Het inschrijfformulier staat hier, op de dag zelf kan je nog wijzigingen doorgeven.

Scroll naar boven