Clubweekend baanatleten Ommen

Door de files van vrijdagmiddag duurden ‘even’ voordat alle atleten konden aanschuiven voor drie heerlijke pastagerechten in de Blokhut in Ommen.  ‘s Avond speelden we in tweetallen Stijns Muziekquiz waarbij er begintunes van nummers geraden moesten worden die alle atleten eerder in de groepsapp hadden gezet. Team Erik en Tjeerd had de meeste muziek kennis.

Een goede (muzikale) bodem voor de training van zaterdagochtend van Egbert die speciaal was ingehuurd voor een gevarieerde bostraining. Het accent lag op een goede loophouding en ‘het-pakken-van-de-grond’ grab the ground.
 
Na een gedegen warming-up en loopscholing begonnen we aan een 15-tal boscircuit oefeningen. De training eindigde met een interval van 20 minuten met een klein pittig heuveltje in het parcours. Moe maar zeer voldaan wandelden we naar de Blokhut waar we de verlate lunch aten.
‘s middags wandelden we lang de Regge speurend naar de ijsvogel.

Een lange traditie werd doorbroken, geen BBQ maar het zelf pizza’s bakken, werd het zaterdagavond programma. Zelf rollen, beleggen en bakken in de kleine pizzaoven die bij de hut stond.

De driepoot met vuurschaal zorgden voor nog meer sfeer en tot laat in de avond kregen de atleten uitleg over sterren en het binnenste van onze aardbol.

Zondagmorgen maakten we ons klaar voor een hilarische zeskamp waarbij Team José bij alle onderdelen het sterkste bleek.
Na de koffie en de lunch en het gezamenlijk opruimen, kwam er een einde aan een leuk, gezellig, sportief weekend.

Geschreven door Leontien Ridder

Scroll naar boven