Clubkampioenschappen 2010

Op zondag 3 oktober werden de outdoor clubkampioenschappen gehouden. Zoals bij alle U-Track wedstrijden was het een zonnige dag.

Omdat we geen gebruik konden maken van het paviljoen, had Helma een speciaal U-Track-terras ingericht, waar alle ouders konden genieten van de zon onder het genot van koffie, thee, limonade en cake.

Na een paar rondjes inlopen en een gezamelijke ‘warming-up’ onder leiding van Patrick, maakte o.a. Nicolette groepsfoto’s voor de komende jeugdfolder en kon de wedstrijd beginnen.

Voor deze kampioenschappen hadden zich vooral pupillen ingeschreven. Een 10-tal junioren en 4 senioren namen deel aan de wedstrijd bij de ouderen.

Het was prettig om te zien dat veel ouders mee hielpen met het jureren bij de verschillende onderdelen.

Bij de pupillen waren kogelstoten, verspringen, hoogspringen, sprint, balwerpen en de lange afstand de onderdelen waarop het klassement bepaald werd. In tegenstelling tot andere wedstrijden waar de meerkamp en de lange afstand vaak los van elkaar geteld worden, telde in deze wedstrijd de lange afstand ook mee voor het klassement. Dit leverde een verrassende einduitslag op.

Bij de junioren en senioren waren ook speerwerpen en de 800m en 3000m onderdeel. In tegenstelling tot voorgaande jaren bij de senioren wist Patrick dit keer Jos achter zich te laten.

Uiteraard mocht de ouder-kind estafette niet ontbreken aan deze geweldige dag.

Aan het einde van de wedstrijd kon iedereen genieten van overheerlijke pannekoeken.

Met de prijsuitreiking was het einde van een mooie dag bereikt.

Uitslagen

Geschreven door Bob Roëll

 

Scroll naar boven