Vrijwilligers gezocht voor de 60e Singelloop

Zondag 26 september a.s. vindt de 60e Singelloop Utrecht plaats. Dit grote internationale evenement is uitgegroeid tot een van de snelste 10 km wegwedstrijden ter wereld. De voorinschrijving is in volle gang en de organisatie verwacht meer deelnemers dan de 6500 tijdens de Singelloop van 2009.

De Singelloop is niet alleen een leuk evenement voor jong en oud maar van oudsher werd deze loop door U-Track/Hermes zelf georganiseerd. Nog altijd heeft U-Track een speciale binding met dit evenement.

Ook dit jaar wil U-Track zich inzetten om deze loop tot een succes te maken. Onze voorzitter Peter van Leeuwen is zelfs gastheer voor de VIPS.

Voor dit bijzondere loopevenement zijn we op zoek naar minimaal 20 enthousiaste vrijwilligers. De functie/taak zal verkeersregelaar zijn. De vereniging zelf ontvangt 25 euro pp en de vrijwilliger ontvangt een fraai T-shirt en nog wat versnaperingen. Toch leuk als we kas van onze vereniging kunnen spekken met een bedrag van 500 euro.

En voor de ouders dubbel zo leuk, als vrijwilliger U-Track helpen en gelijk gebruik maken van de gelegenheid om je kind aan te moedigen die het misschien leuk vindt om aan de kidsrun mee te doen.

Vind je het leuk om aan deze speciale editie van de Singelloop mee te werken, of ken je nog een ander familielid die interesse heeft?

Geef je dan zsm op bij Ad Breedijk via e-mail verenigingsmanager@u-track.nl

Meer informatie ontvang je later en mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om met mij contact op te nemen.

Geschreven door Ad Breedijk

Start panboscross
Scroll naar boven