Enquête: input gevraagd over naam, clubkleuren en huisstijl

De stuurgroep en werkgroepen zijn druk bezig geweest met opdrachten ter voorbereiding op een mogelijke fusie! En daar mag jij in de naderende BLV’s natuurlijk over stemmen. Maar eerst hebben we jouw hulp nodig…

Werkgroep Marketing & Communicatie

Team MarCom zou graag bij het uitwerken van hun plan nog wat input van jullie willen. Want *tromgeroffel* bij een eventuele fusie hoort natuurlijk een nieuwe naam en een nieuwe outfit. En daar zullen we toch samen iets moois van moeten maken. Denk je mee? Het kost je slechts 3 minuutjes van je tijd:

VUL DE ENQUÊTE IN

Deze enquête blijft tot 23 juni open en als je een vraag of opmerking hierover hebt, dan wil Team MarCom deze uiteraard beantwoorden. Hoe? Stuur een mailtje naar communicatie@up-utrecht.nl, dan zorgen wij (Koen, Hanka, Jeffrey, Martijn of Anouk) dat we je snel van een reply voorzien.

Andere leuke UPdates

10 juni presenteren alle werkgroepen hun verhaal aan de stuurgroep, zodat de (be)stuurtjes aan de slag kunnen met het advies aan besturen en jullie voor tijdens de BLV’s. Tot zo ver het droge materiaal van deze update. Nu de echt leuke dingen! Onze cluppies hebben namelijk niet stil gestaan, dus graag de aandacht voor:

  • De Track Meetings: bijna altijd zonnig (check de verslagen hier en hier)
  • Een 500e Panboscross (maar echt, 500x PanbosCross!)
  • De organisatie van het NK JUNIOREN, save the date, 14 t/m 16 juni op onze baan (kaarten en meer info, klik hier)
  • En we maken ons op voor weer een Nederlands Studenten Kampioenschap, go go Gele Trein!

Mochten er vragen zijn over de fusie in het algemeen, vraag het Karola via verenigingsmanager@u-track.nlverenigingsmanager@avphoenix.nl of per telefoon: 06-13169375

Scroll naar boven