Update info en verslag de Cross Competitie

Verslag Crosscompetitie 1 U-Track
Amersfoort – 19 november deden 41 deelnemers van U-Track aan de eerste crosscompetitie. Meer dan de helft van alle atleten maken een kans op de finaleplek. Iker Bruggink en Nabil Chahboun behaalde respectievelijk 1e en 3e plek bij de junioren A. Ook Nick Huismans behaalde de groepswinst bij de meisjes pupillen C.
Met trillende benen stonden de kinderen van U-Track warming-up te doen. Samen met Mark Molenaar, Christijn Hesselink en Alex Chan verzorgde wij een warm ontvangst voor alle U-Track atleten. Ingepakt met een muts, handschoenen en een winterjas herkenden de kinderen alleen het gezicht van de trainers. Het was tamelijk koud, gevoelstemperatuur van -5 Celsius.

De strijd begon naast de atletiekterrein van AV Triathlon en hier stond ook onze U-Track tent. Met de start van pupillen werd onze Nick Huisman 1ste bij de meisjes pupillen C. Ook Mihau Nigaeu werd 4e van de 30 lopers. Eigenlijk hebben alle lopers het fantastisch gedaan! Het maakt niet uit wie het snelste is.
Uitslagen kun je vinden op: https://uitslagen.nl/uitslag?id=2022111902152

Alle info over dit cross seizoen:

Een crosscompetitie is een loopwedstrijd in het bos, op zand of heide. Samen met andere clubgenoten loop je een cross. Er zijn drie crosswedstrijden. Er zal altijd een trainer aanwezig zijn. 
 
Atleten kunnen zich ook kwalificeren voor de crossfinale. Voor klassering dient men aan minstens twee wedstrijden te hebben deelgenomen en in de uitslagen te zijn voorgekomen. Na iedere wedstrijd krijgt de nummer één 1 punt, nummer twee 2 punten, nummer drie 3 punten enz. Voor de eindklassering worden de punten van de beste twee voorronde resultaten bij elkaar opgeteld.

Amersfoort   19 november           AV Triathlon
Zeewolde      14 januari                AV Zeewolde
Soest             04 februari              AV Pijnenburg

Aanmelden kan dit jaar via UTRACK · AllUnited. voor vragen kan je mailen naar jeugd@u-track.nl
 
Clubtenue is verplicht. Ouders kunnen een clubtenue kopen bij de Runnerswold Utrecht.

Tweede Crosscompetitie wedstrijd

Hier komt de info over de tweede wedstrijd

Samen met Av Phoenix en Hellas Utrecht verzamelen

Met de cross trainers van Phoenix en Hellas hebben we afgesproken om met de 3 verenigingen samen de warming-up uitvoeren. Ook kunnen de atleten van de 3 verenigingen hun startnummers ophalen op de plek waar de 3 verenigingen verzamelen.

Kijk dus uit naar een vlag waar gecombineerd het logo van de 3 verenigingen op staat.

Kom op tijd

Zorg dat je ruim voor jou startmoment aanwezig bent, zodat je nog even tijd hebt om je warm te lopen. Hou er rekening mee dat het een stukje lopen is vanaf de plek waar geparkeerd kan worden en de start (700 m, zie de bijlage met het parcours).

Startnummers en de kleding

Startnummers dienen zichtbaar op de borst bevestigd te worden. Vanwege de zichtbaarheid voor de jury wordt het gebruik van elastische startnummerbanden ten strengste afgeraden. Het dragen van clubtenue wordt sterk aanbevolen. Dat mag evt. over andere kleding heen.

De start

Uitslagen

Deze pagina wordt steeds geüpdatet als er nieuwe informatie is over de crosscompetitie 2022/2023

Scroll naar boven