Chantal Felter ‘Trainer van het Jaar’ 2023 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie is voor de derde keer de Anne Weyers Memorial Cup uitgereikt. Deze prestigieuze prijs is een eerbetoon aan Anne Weyers en wordt toegekend aan een trainer. Dit jaar aan de trainer die uitblinkt in inzet, passie en innovatie: Chantal Felter, een inspirerende jeugdtrainer in Amaliapark.  

Chantal heeft zich onderscheiden door haar unieke mix van enthousiasme, energie en humor. Haar trainingen transformeren tot een bijzondere ervaring voor de jeugdatleten. Haar creatieve aanpak en positieve invloed zijn zowel bij de jeugd als bij hun ouders zeer gewaardeerd. Ze is een voorbeeldfiguur die laat zien hoe een trainer positief kan bijdragen aan de sportieve en persoonlijke ontwikkeling van jonge atleten.  

We zijn trots en dankbaar dat Chantal deel uitmaakt van U-Track. Hartelijk dank aan iedereen die zijn stem en motivatie heeft uitgebracht. Dit waarderingsgebaar is niet alleen voor Chantal, maar strekt zich ook uit naar al onze trainers die wekelijks, en velen dat al jaren, met ongeëvenaarde toewijding werken aan de ontwikkeling en het plezier van onze atleten. Hun inspanningen vormen de ruggengraat van onze vereniging.  

Op de foto: Peter Weijers, de man van Anne, reikt de Cup uit aan Chantal.

Scroll naar boven