1 K runaway in Apeldoorn

Foto door Sebastiaan Durand

Afgelopen zondag mocht ik meedoen aan de finale van de 1 k runaway. We gingen eerst inlopen en oefeningen doen, Er was een rondje waar je kon oefenen.

Daarna moesten we bij een mevrouw komen. Met haar mochten we een rondje op de echte baan lopen. Het was een hele coole baan, want in de bochten ging de baan schuin. We moesten van die mevrouw ook gelijk oefenen hoe we op moesten komen en en hoe we moesten starten. Daarna was het zo ver. We gingen de wedstrijd lopen.

Maar de wedstrijd viel best tegen. Ik ben uiteindelijk 18/e geworden van de meisjes van 8 jaar. Ik heb mijn tijd wel met 10 seconden verbetert. Daarna kreeg ik met een bon een AA/tas met een fles AA erin. Als laatste hebben we het NK/atletiek gezien en tenslotte gingen we weer naar huis en ik vond het SUPER!!

Anne Geytenbeek

Overige Uitslagen:

Jongens 8 jaar: 12       Jelle van der Schoot     3:52.87
Meisjes 8 jaar: 18       Anne Geytenbeek          4:22.62
Jongens 12-13 jaar: 7    Younes Chaout    3:02.42

Scroll naar boven